• 2120002131
  • estiasi.diaskedasi@yahoo.gr

    .

    white_star.png

    Ημερολόγιο

    white_search.png

    Επιλέξτε Κατηγορία

    white_star.png

    Προτεινόμενα Καταστήματα

    white_info.png

    Σαν Σήμερα

    white_love.png

    Σελίδα Facebook

     
    white_user.png

    Επισκέπτες

    0710813
    Today
    Yesterday
    This Week
    Last Week
    This Month
    Last Month
    All days
    79
    2835
    7552
    16130
    60293
    61633
    710813

    Forecast Today
    INF

    12.74%
    18.17%
    1.95%
    0.64%
    0.10%
    66.40%
    Online (15 minutes ago):68
    68 guests
    no members

    Your IP:52.87.176.39
    white_info.png

    Διάφορες Συνταγές


    Ειδήσεις, powered by iNews

    ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - CAFE BAR ΚΑΛΛΙΘΕΑ - PASSAGIO

    Προβολές:281 Κοινοποίηση
    http://estiasi-diaskedasi.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/625/80001-1538404831.jpg
    ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - CAFE BAR ΚΑΛΛΙΘΕΑ - PASSAGIO
    πρόσωπο επαφής
    ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)
    Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 143, Καλλιθέα 176 72, Αττική
    Τηλέφωνο: 2109516605
    Κινητό τηλέφωνο: 6973040789
    • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
    • Χάρτης
    • Κριτικές
    • Gallery

    PASSAGIO
    ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - CAFE BAR ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός all-day χώρος, όπου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα, snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το καινούριο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

     

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    Λεωφόρος Θησέως 143, Καλλιθέα, 17672, ΑΤΤΙΚΗΣ

     

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΤΗΛ. 2109516605
    ΚΙΝ. 6973040789
    Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

     

    ΕΛ-180918
    180918-180920

    Οδηγίες χάρτη
    Προσθήκη κριτικής

    Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν